2324243 Nederlanddating, dating voor mannen vrouwen en stellen
   
Algemeen
welkom
regels
tips

Advertenties
lid worden
inloggen
wachtwoord kwijt
mijn berichten
mijn profiel
mijn advertentie
mijn pasfoto
mijn favorieten
zoeken
mailcredits kopen
fakers

Chatten
chatten
uitleg

Overige
contact
enquete
lovecalculator
Fakers, niet welkom!

Regelmatig krijgen we op deze site bezoek van mensen die het leuk vinden om zich voor vrouw of stel uit te geven om op deze manier proberen meer bezoekers naar hun commerciele homepage te lokken

Soms vermelden ze in hun advertentie een internet adres, wat dan (soms na enig klikken) uitkomt op een commerciele (betaal) site. Een andere truuk is dat ze veelbelovende berichten sturen, maar dat ze de 'discussie' alleen voort willen zetten op een andere site. Uiteraard moet voor deze site betaald worden en blijkt de persoon helemaal niet te bestaan.
Voorbeelden zijn parendate en relatiewijzer priveontvangst . com, easydate . tv, gangbanglive . net, vrijgezellen . org, datecontact . com charmecontact . com, nous-deux . com, belswing . org. Het lijkt een enorme lijst maar het is allemaal afkomstig van dezelfde organisatie. Sinds het verzenden van berichten op deze site betaald is, komen we dit soort berichten hier gelukkig niet meer tegen. Helaas blijven deze lui per email wel aktief. Wees dus heel voorzichtig met het afgeven van emailadressen. Als je eenmaal in hun bestand zit wordt je er soms wel meer dan 5 keer per dag lastig gevallen met deze fakemailtjes.

Een heel enkele keer komt het ook voor dat dames ogenschijnlijk leuke advertenties plaatsen, maar dat al heel snel blijkt dat zij hier 'diensten' voor geld aanbieden en je met hun advertentie op het verkeerde been hebben gezet. Het plaatsen van een advertentie met commercieel oogmerk staan we dan wel toe, maar dan moet het wel netjes in de juist categorie.

Op dit soort grappenmakerij zit natuurlijk niemand te wachten. En wij doen er dan ook alles aan om dit in de perken te houden.


Meld het ons!

Als je ergens zo'n advertentie tegenkomt dan horen we dit graag. Gebruik hiervoor de "Rapporteer valsspeler" functie met het stopbordje linksbovenaan elke advertentie. Alles wordt vertrouwelijk behandelijk en valsspelers worden zo snel mogelijk verwijderd.